New in

2012-12-31 23:19:18
Shopping 0 Kommentarer

Idag åkte jag och pappa till Lager 157 för första gången! Hittade två tröjor som var super snygga men dock förstora.. Min storlek var slut så jag får sy in dem sen, sen blev det ett par jeans som för en gångs skull satt snyggt på :)
Jag har problem med att köpa byxor då dem ofta är förstora i låren.. Dock sitter dem för högt upp vid midjan.. Får träna rumpan så jag fyller ut dem ;) haha


31/12-12

2012-12-31 16:34:49
Ordinary things 0 Kommentarer


Min sista dag jag får äta godis

2012-12-30 22:43:38
Ordinary things 0 Kommentarer
Imorgon är det den sista dagen jag får äta godis eller choklad. Eller jag får äta annars men jag vill inte, jag ska se hur länge jag kan hålla mig utan godis och sötsaker. Ska försöka bli lite mer hälsosam. Sluta med godis, choklad, läsk, chips och all sorts snacks. Men coca cola och enegi dricka är ett undantag faktiskt ;) haha. Men skulle jag sen fuska och äta godis så händer det inget vill bara se hur länge jag kan vara utan. Tror inte det blir så svårt faktiskt eftersom jag inte gillar godis ändå, eller jag tycker bara om surt godis.

Har ni några nyårslöften? 
 

Deserves it more than you - Bullshit

2012-12-30 20:15:00
Ordinary things 0 Kommentarer
Måste bara få lite sagt. Blir lite irriterad med tanken på att folk (vuxna människor) inte kan vara glada för andras skull..
Nu var det så att jag vann, inte mycket vi kan göra åt det och jag är jätte glad att jag får denna chansen för jag har verkligen velat göra detta jätte länge nu. Men jag kan förstå att dem som inte vann kanske bli lite sura, men att dem sitter och säger att jag inte förtjänar att vinna eller att dem tror jag är för ung. 
Men jag tror inte att jag skulle ha vunnit om jag inte hade förtjänat priset, jag förtjänar att vinna lika mycket som alla andra. Sen tror jag inte heller att dem som utsåg vinnaren skulle välja någon som inte är gammal nog. 
Alla kan inte vinna och skulle någon annan ha vunnit skulle väl folk bli sura då med och skriva "jag förtjänar det mer än dig".
Men om någon annan hade vunnit istället för mig skulle jag tyckt det varit tråkigt för mig men jag hade varit glad för den som vunnit istället. Finns inte så mycket ni kan göra åt saken genom att skriva på Facebook om att jag inte förtjänar att vinna. 

Jag kommer göra detta vad ni än säger och jag förtjänar priset lika mycket som alla andra som var med och tävlade. 
Jag vill inte säga vad det är än, jag säger det när det är dags! 
Men det är redan jätte många som vet om det så om ni vill veta får ni försöka ta reda på det. för det har publicerats på två hemsidor!

Studded bra ♥

2012-12-29 21:49:00
Shopping 0 Kommentarer
Igår hittade jag ett paket på köksbordet med dessa snyggarna i! Gissa hur glad man blev. BH:ar med nitar på är sjukt snyggt och har verkligen velat skaffa mig några. Passade på när Dmretro.se sänkt priset på dem, kunde inte bestämma mig för vilken så tog båda :) 

Men inte nog med att dessa snyggarna blev mina så vann jag en tävling igår där priset är värt 80,000kr!!! Överlycklig! Jag av flera tusen som tävlade så vann jag!! sånt händer aldrig! Priset berättar jag inte för äns jag får det :) Dock är det redan vissa som redan vet om det, man aja :)

Bli rik på att sälja ditt gamla

2012-12-28 23:55:06
Ordinary things 0 Kommentarer
Eller kanske rik.. Men det är ett bra tips om man vill tjäna lite pengar och man inte har något jobb än och man har en massa kläder man inte använder! På en månad har jaglyckats spara ihop ca 4000kr :) Eller aa ca 2000kr är underhåll och studiebidrag men jag har hållt dem ;)

Postade iväg dessa tre idag

Depend gellack

2012-12-28 17:49:32
Skönhet 0 Kommentarer

Här är en bättre bild på mina naglar! Nöjd faktiskt :)


Testar min julklapp

2012-12-27 19:37:33
Skönhet 0 Kommentarer
Jag hade tänkt prova Depend gellck som jag fick i julklapp av pappa, när jag inte längre har nagelförlägning. Men jag kunde inte hålla mig.. Jag var tvungen att prova ändå! Men det gick rätt bra ändå! Super lätt och super kul var det. Lite klibbigt bara men det försvann med Före/efter rengöringen.
Såhär blev dem! Det ser kanske inte så bra ut på bilden, men det är dels för jag har en liten utväxt och den är ljuset lite konstigt. Men annars ser det bra ut! En "soft" fransk. Alltså att den vita tippen inte är lika tydlig som den hade varit i en vanlig fransk. Ska försöka ta en bättre bild när solen kommer upp! 

Hunky Dory ♥

2012-12-27 13:40:59
Mode/kläder 0 Kommentarer
Hunky dory har nog några av de finaste kläderna! Synd bara att dem ska vara så dyra.. Jag älskar toppar och tröjor med volanger.

Slut efter en dag på mellandags rean!

2012-12-27 00:09:11
Ordinary things 0 Kommentarer

Detta har inte varit min dag idag.. Först verkar allt OK. Sofia gick upp och har köar timmar innan jag ens var klar för engångs skull. Men sen kunde jag inte platta håret.. Hade provat min nya trippeltång igår kväll och fick inte ut lockarna idag.. Det slutade med att jah stressade till bussen som sen var sen, när bussen kommer kör den förbi oss.. Men pappa körde och hämtade upp mig och lämnade mig på väla! Och jo glömde ett paket som jag skulle posts idag också.. Men pappa räddade mig där när han hämtade upp mig!

Det var början på min dag. Haha
Men sen blev den bra. Hittade en super mysig tröja/jacka på Zara. Köpte inte så mycket mer, skönt det så jag kan spara!

Och nu är jag helt slut i kroppen! Hoppas man kan sova denna natten iallafall..


Upp tidigt imon..

2012-12-25 22:28:46
Ordinary things 0 Kommentarer

Imorgon blir det Väla med Sofia!
Ska bli kul att trängas med folk på mellandags rean.. Jag hoppas på ett sätt att jag inte hittar något för jag vill spara. Men jag vill ändå se om jag kan hitta något fint.

Jag bjuder på en bild på mina fina ben!! Jag är klumpig och går in i väggar och dörrar hela tiden.


Julklappar

2012-12-24 18:42:51
Ordinary things 0 Kommentarer

Kul att jag bara fick saker jag velat ha!
Hade tjatat på pappa att vi skulle åka till Rusta och julgrans kulorna, men då har han bara kommit med ursäkter till att han inte haft tid. Men idag fick jag veta varför han inte haft tid. Haha


Trotsar fobin..

2012-12-24 12:47:40
Ordinary things 0 Kommentarer

Idag får jag försöka glömma min fobi, som jag har längtat till att få äta julmat!!


Acrylic nails for the first time

2012-12-22 19:42:34
Skönhet 0 Kommentarer
Här om dagen testade jag att göra akrylnaglar för första gången. Annars brukar jag alltid använda gelé.
Dem blev rätt fina ändå för att vara första gången :) Dem verkar också hålla mycket bättre än gelé!! 
En vacker dag när jag sparat ihop pengar ska jag utbilda mig, dock får det bli efter jag sparat ihop till körkort.. 

Tradera - Skinnväst

2012-12-20 20:30:00
0 Kommentarer
Minns hur jag nästan blev helt förälskad i denna väst första gången jag såg den. Kunde inte släppa tanken på att jag måste ha den! Halva studiebidraget gick på den.. Och jag har bara använt den en gång.. Men nu säljer jag den på Tradera! Hoppas någon är intresserad nu då!!
SÅLD!!
→ DIREKT LÄNK TILL AUKTIONEN! ←